RED BULL CRASHED ICE 2019

€100.00
Veroton

RED BULL CRASHED ICE 2019

2.2.2019, Laajavuori, Jyväskylä

Alamäkiluistelu on maailman nopein luistelulaji. Laitetaan samaan soppaan maailman kovimmat ja parhaat luistelijat, kihisevä tunnelma, näyttävät maisemat ja tuhansia kuutioita jäätynyttä vettä. Lopputulos? Red Bull Crashed Ice! Urheilijat luistelevat pitkin massiivista jäärataa, joka koostuu dropeista, neulansilmistä ja hyppyreistä – vauhtia on jopa yli 80 km/h

Hinta

100€ (+alv 10%)

Klikkaa Maksa heti nappia ja maksa ostoksesi pankki -tai luottokortilla.

Määrä

  • Liput tapahtumapaikalta tai postitse 1-4 viikkoa ennen tapahtumaa. Lue lisää toimitusehdoista. Liput tapahtumapaikalta tai postitse 1-4 viikkoa ennen tapahtumaa. Lue lisää toimitusehdoista.

Koe alamäkiluistelun MM- sarjan klassikon huuma 2. helmikuuta

MM-pisteitä on jaossa jokaisessa osakilpailussa ja kauden lopuksi pistesaldoaan eniten kartuttanut kilpailija kruunataan maailmanmestariksi. Ilmassa tulee olemaan jälleen todellisen talviurheilujuhlan tuntua, sillä katsojat pääsevät todistamaan niin miesten, naisten kuin nuortenkin finaalit saman iltapäivän aikana.

Laajiksen hiihtokeskukseen rakentuva yli 600-metrinen rata on MM-sarjan pisin ja vaativin; kiertueen ainoan luonnonjääradan elävä pinta, hulppea pituus ja yli 60 korkeuserometriä laittavat kerta toisensa jälkeen urheilijoiden reidet maitohappotestiin ja takaavat sen, ettei kisassa vältytä yllätyksiltä. Jyväskylän Red Bull Crashed Ice -osakilpailu onkin ansainnut klassikko-statuksen alamäkiluistelukalenterissa ja noussut yhdeksi luistelijoiden suosikkikilpailuista.

Aikataulu

Lauantai 2.2.2019

11:00-16:00 – Red Bull Crashed Ice

16:00-20:00 – Red Bull Läpimurto -aitio (JYP-HPK Hall of Fame -ottelu)

22:00-05:00 – Red Bull After Party

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

ICE CLUB VIP

Klo 11:00 - 16:00

- Alueen paras näkyvyys radalle!

- Lämmitetty teltta, jossa screenit ja lounge

- Oma terassi radan kyljessä

- VIP sisäänkäynti ja parkkeeraus

- Tervetuliaisjuoma

- Lämmin Gourmet Street Food

- Oma Ice Club -baari

LATAA PDF ESITE

ICE CLUB VIP + JYP-HPK RED BULL LÄPIMURTO -AITIO

Nauti liigaviihteestä tyylikkäässä Red Bull Läpimurto -aitiossa. Aitio sijaitsee LähiTapiola Areenan parhailla paikoilla, lähellä peliä – ja silti omassa rauhassa. Aitiossa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen ja oma Red Bull baari tarjoilee koko illan.

Aitio on avoinna 16:00 - 20:00.

Laajavuoresta ilmainen kuljetus LähiTapiola Areenalle Red Bull Crashed Ice -tapahtuman jälkeen.

Hinta 250€/hlö (sis alv)

TILAA TÄSTÄ

HUOM!

VIPissä ei ole ikärajaa (alaikäiset pääsevät sisään holhoojan seurassa), mutta VIP-alueella tarjottavia Red Bull -juomia ei tarjoilla alle 16-vuotiaille!

Tapahtuma järjestetään ulkona lumisessa maastossa, josta johtuen pyörätuolilla liikkuminen tapahtuma-alueella voi olla haasteellista. VIP-liput toimitetaan asiakkaille myöhemmin, lippujen oston yhteydessä lippua ei siis toimiteta!

RBCI2019